• f
  • f
  • f
  • f

VRIENDEN VAN

Het carillon moet klinken!

De Stichting Carillon Venray zet zich in voor het behoud en de promotie van het prachtige carillon in de Petrus' Banden Kerk in Venray. Wij organiseren een tweewekelijkse carillonbespeling op de vrijdagavond en we organiseren jaarlijks verschillende concerten. U kunt ons daarbij helpen!

Vindt u ook dat het prachtige geluid van het Venrayse carillon gehoord moet worden? Word dan vriend van het carillon. U wordt vriend van het carillon door tot wederopzegging een bedrag te doneren aan de Stichting Carillon Venray. Dit bedrag wordt via automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

   Als sponsor kunt u jaarlijks een wensconcert op naam aanvragen en u bent welkom op het jaarlijkse Vriendenconcert. U betaalt jaarlijks € 350,- .

   Als begunstiger heeft u jaarlijks toegang tot een torenbeklimming met de kermis en u bent welkom op het jaarlijkse Vriendenconcert. U betaalt jaarlijks € 150,- .

   Als donateur bent u welkom op het jaarlijkse Vriendenconcert. U betaalt jaarlijks € 60,- .

Alle vrienden ontvangen het (financieel) jaarverslag. 

Gift

U kunt natuurlijk ook zelf een gift overmaken op ons (nieuwe) rekeningnummer 14.79.64.814 ten name van Stichting Carillon Venray te Venray. Het is ook mogelijk om te schenken via een notariële akte. Uw gift is dan volledig fiscaal aftrekbaar.

Iets te vieren of te herdenken?

Heeft u iets te vieren of te herdenken? Stichting Carillon Venray biedt u de mogelijkheid om een wensconcert ten gehore te laten brengen. Onze beiaardier Rosemarie Seuntiëns stelt in overleg met u een concert samen en brengt het ten gehore. Het tijdstip van het concert en de kosten voor de uitvoering bepalen we in overleg met u. 

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of adresseer uw post aan Stichting Carillon Venray, t.a.v. de secretaris, Kattestaart 19, 5803 HB Venray.

 

Copyright © Stichting Carillon Venray - Eijdems Internet 2017, alle rechten voorbehouden